Werkwijze en tarieven

Werkwijze en tarieven

Samen gaan we kijken welke voeding bij jou past en of er behoefte is aan suppletie. Want het geven van voedings- en suppletieadviezen is maatwerk en hier geldt zeker niet ”one size fits all”.
Voordat we beginnen met een intake stuur ik je een vragenlijst toe. Bij deze vragenlijst zit ook een voedingsdagboek. Dit voedingsdagboek ga je 3 dagen bijhouden en stuur je samen met de vragenlijst ruim voor onze intake afspraak retour. Dan kom je voor de intake, als je dat wilt kan ik een EMB test bij je afnemen. Na de intake analyseer ik het voedingsdagboek en als je een EMB test hebt gedaan dan verwerk ik ook deze uitslag in een advies. De uitslag van de EMB test duurt ongeveer 3 weken.
Tijdens het adviesconsult bespreken we dit plan. Ik houd hierbij altijd rekening met jouw wensen. 
Daarna ga je lekker aan de slag en kijken we samen waar je nog behoefte aan hebt. Dit kunnen meerdere vervolgconsulten zijn, maar dat kan ook bijvoorbeeld een bezoek zijn aan de supermarkt.

Wil je weten of ik iets voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op! Een telefonisch kennismakingsgesprek van 15 minuten is gratis en vrijblijvend.

Pakket 1
139,-
Basis
Intake gesprek en een adviesconsult
Intakegesprek (±60 min)
Uitgewerkt voedings- en suppletieadvies
Adviesconsult (±45-60 min)
Pakket 2
239,-
Basis met EMB test
Intake gesprek met EMB test en adviesconsult
Intakegesprek met EMB test (±60 min)*
* EMB test twv €199,95
Uitgewerkt voedings- en suppletieadvies
Adviesconsult (±45-60 min)
Losse consulten
39,-
Vervolgconsult (±30 min)

Consulten worden doorgaans niet vergoed door de zorgverzekeraar. 
Ik ben vrijgesteld van BTW.